MENEDZSMENT

 

 

 

 

 

A 2013-ban alapított Century Group Budapest legnagyobb lakóingatlanokat és szálláshelyeket üzemeltető cégcsoportja. A szervezet zászlóshajójaként működő Vagabond Hotels meghatározó szereplője a budapesti szállás piacnak. A lakástulajdonosoknak befektetési tanácsadást és széleskörű ingatlan menedzsment szolgáltatást nyújtunk.

Az alapítás óta cégcsoportunk folyamatosan bővül és dinamikusan növekszik, mely többek között az általunk üzemeltetett szálláshelyek kiemelkedő színvonalának, a hatékony szervezetnek és a legfejlettebb informatikai technológiák használatának köszönhető.

A Vagabond Hotels jelenleg 7 épületben, több mint 200 szoba egységet működtet. Elhivatott szakemberekből álló csapatunk több éves iparági tapasztalata cégünk egyik legnagyobb értékét képezi, munkájuk eredményeként vendégeink kiváló szállásélményben részesülnek.

Cégünk folyamatosan keresi azokat az ingatlanokat, melyek fejlesztésével és üzemeltetésével tovább gyarapíthatjuk kivételes minőségű, budapesti ingatlan portfóliónk körét, miközben a tulajdonosok számára magas hozamot biztosítunk.

Nézz körbe weboldalunkon és tekintsd meg szolgáltatásainkat; mundocollection.com